Bell schedules

Bell schedules 2017-09-22T14:01:35+00:00

Download the bell schedule calendar

Know which bell schedule we're on for the day of the week, month and school year! Download, print and stick on the fridge!

Bell schedules

Odd
Regular bell schedule

Period Times Minutes
First period 9–10:23 83 min.
Win – Win 10:236–10:51 25 min.
First lunch (seventh and eighth grade) 10:54–11:24 30 min.
Third period 11:27–12:46 79 min.
Third period (split) 10:54–11:32 38 min.
Second lunch (seventh and eighth grade) 11:35–12:05 30 min.
Third period (split) 12:08–12:46 38 min.
Third period 10:54–12:13 79 min.
Lunch (sixth grade) 12:16–12:46 30 min.
Fifth period 12:49–2:08 79 min.
Seventh period 2:11–3:30 79 min.

Even
Regular bell schedule

Period Times Minutes
Second period 9–10:23 83 min.
Win – Win 10:26–10:51 25 min.
First lunch (seventh and eighth grade) 10:54–11:24 30 min.
Fourth period 11:27–12:46 79 min.
Fourth period (split) 10:54–11:32 38 min.
Second lunch (seventh and eighth grade) 11:35–12:05 30 min.
Fourth period (split) 12:08–12:46 38 min.
Fourth period 10:54–12:13 79 min.
Lunch (sixth grade) 12:16–12:46 30 min.
Sixth period 12:49–2:08 79 min.
eighth period 2:11–3:30 79 min.

Odd
One-hour early regular bell schedule

Period Times Minutes
First period 9–10:05 65 min.
Win – Win 10:08–10:33 25 min.
First lunch (seventh and eighth grade) 10:36–11:06 30 min.
Third period 11:09–12:14 65 min.
Third period (split) 10:36–11:08 32 min.
Second lunch (seventh and eighth grade) 11:11–11:41 30 min.
Third period (split) 11:44–12:14 30 min.
Third period 10:36–11:41 65 min.
Lunch (sixth grade) 11:44–12:14 30 min.
Fifth period 12:17–1:22 65 min.
Seventh period 1:25–2:30 65 min.

Even
One-hour early release bell schedule

Period Times Minutes
Second period 9–10:05 65 min.
Win – Win 10:08–10:33 25 min.
First lunch (seventh and eighth grade) 10:36–11:06 30 min.
Fourth period 11:09–12:14 65 min.
Fourth period (split) 10:36–11:08 32 min.
Second lunch (seventh and eighth grade) 11:11–11:41 30 min.
Fourth period (split) 11:44–12:14 30 min.
Fourth period 10:36–11:41 65 min.
Lunch (sixth grade) 11:44–12:14 30 min.
Sixth period 12:17–1:22 65 min.
Eighth period 1:25–2:30 65 min.
Translate »